hometown sweet hometown













balik KAMPUNG KIAN TERASA...APE ITU maksud???esh..biler jerk Eid season..lagu was berkemandang in radio...hehehe..especialy lagu oww.balik kampung.mmg sweet...biler jer hear lagu nh.erm mood bertukar mcm power rangers...


.after on the way balik kampung..Waduh waduh!!! Semangat untuk balik kampung tercinta semakin berkobar-kobar ni. Tak sabar rasanya!!! walaupon x nak balik kampung sebab x best mcm umh...Wahai my LOvely granny tunggulah kepulangan anakmu and cucumu ini. INSYAALLAH, ada rezeki pasti kita berjumpa lagi. Uwek! Tak sabar ni tau! Cepatlah balik kampung oiii…hehehe. Korang tak balik kampung ke? Meh dengar lagu balik kampung dendangan Allahyarham Sudirman, pasti lagi seru deh! Hehehe…


LAGU ini saya type sendiri(i mean type sambil nyanyi that was no need to looking for lyric on internet lor..)saya memoris its own.chaiyonk!!!!



Perjalanan jauh tak ku rasa
Kerna hati ku melonjak sama
Ingin berjumpa sanak saudara
Yang selalu bermain di mata
Nun menghijau gunung ladang dan rimba
Langit nan tinggi bertambah birunya
Deru angin turut sama berlagu
Semuanya bagaikan turut gembira
Balik kampung oh oh…( 3X )
Hati girang
Ho ho… Balik kampung (3X)
Hati girang


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

~Nana 귀여운~ said...

selamat hari raya :)
dah masuk hari raya yang ke-2 dah :)

ILA HonEyBuNNy said...

selamat hari raya jugak...

jalan2 raya kedua jugak neh...ehhehe

hafrawiey ozakawa said...

slmt jgk....tengs akk cntik....ermm.x smpt nk updated kn???duk p jln jerk kje..,

al-lavendari said...

terima kasih kerana sudi singgah dan tinggalkan komen kat blog pakcik !

hafrawiey ozakawa said...

welkem pakcik.......suke2

POSH76 said...

salam aidilfitri

hafrawiey ozakawa said...

yup akak...tengs akk sweet..

HaziNiey PauLo said...

selamat ary raye....moga epy selalu.dpt duit byk2

hafrawiey ozakawa said...

tengs cik haz..:)